Logo aangepast met dikke lijn.png

Even voorstellen

2 in kever bril.jpg

Mijn naam is Carine en samen met mijn man Wolfgang hebben we twee dochters, vier honden, twee katers en nog wat kippen en wonen we in Zandhoven (B)  Onze dochters Yana en Evy hebben ook nog elk een paard maar zijn reeds het nest uitgevlogen. Sinds 2000 hebben wij Zwitserse Witte Herders. Onze huidige herders, Kozy en Mayté  hebben echter sinds 2018 het gezelschap gekregen van een kleine zus, onze Japanse Spits Fryzz’l en nu ook een dochter van haar, Truff'l.
 

Na lang zoeken naar het geschikte ras dat zowel qua uiterlijk als qua karakter veel gelijkenissen vertoonde met onze herders kwamen we uit bij dit, zo bleek achteraf, fantastische ras! We zijn er zo weg van dat we heel graag andere mensen de kans willen geven met dit leuke hondenras kennis te maken.

We hebben onze eigen jongedame mogen gaan halen bij de kennel “of Romantic Eyes” . Nog geen seconde hebben we spijt gehad van onze mooie Ravenna of Romantic Eyes roepnaam Fryzz’l.
 

Onze honden zijn echte gezinshonden, echter wel sportieve! Ik beoefen namelijk met hen verschillende sporten zoals agility en praktijkspeuren en recent ook suppen.

Daarnaast bezoeken wij op regelmatige basis het Woonzorgcentrum hier in de buurt voor leuke speel- en knuffelmomenten met de bewoners.

De tijd die overblijft zijn onze honden gewoon hond en gaan we wandelen door het bos of liggen ze lekker te luieren in huis of in de tuin.

WIJ HOUDEN HONDEN NIET ALLEEN VOOR ONS PLEZIER, MAAR ZEKER OOK VOOR DAT VAN HEN.

Honden horen deel uit te maken van het gezin, of ze nu groot of klein zijn. Je neemt niet zomaar een hond maar je denkt er goed over na. Heb/maak ik er tijd genoeg voor, niet alleen nu, maar de komende 10-15 jaar? Heb ik voldoende geduld om een pup op te voeden tot een aangename volwassen metgezel waar je overal mee kan komen? Kan ik het verdragen dat er al eens wat zand en haar door mijn living dwarrelt? Zie ik het zitten om mijn hond wekelijks even te borstelen? Heb ik er voldoende financiën voor over om te zorgen dat de hond alle medische zorg en inentingen krijgt die ze nodig heeft?

Honden zijn geen voorwerpen die je alleen maar uithaalt als het je past… een hond, ook een kleine, heeft regelmatig beweging en uitdaging nodig.  Dat hoeft geen hondensport te zijn maar alleen maar thuis en/of in de tuin zitten is gewoon saai.  Dus, zoveel mogelijk mee met de baas naar buiten zodat ze daarna binnen gewoon braaf gaan slapen.

Onze filosofie

Contact

Je kan ons telefonisch bereiken op +32(0)4 77 349 389 of via e-mail op neverending.smile@telenet.be