top of page
Logo aangepast met dikke lijn.png

Puppyverwachting

Daar wij absoluut hobby-fokker zijn, is er slechts af en toe een nestje. Wij hechten er veel belang aan dat we vooral gezonde, goed gesocialiseerde, vrolijke pups op de wereld laten zetten.  Ons teefje is volledig getest en dat zal ook de voorwaarde zijn voor de gekozen dekreu.

Voorlopig geen nestverwachting

Puppy aanpak

Onze honden leven en slapen bij ons in huis. Dit geldt ook voor de puppy’s. De werpkist/puppyren staat in onze woonkamer op een centrale plaats zodat de puppy’s deel uitmaken van het alledaagse leven in huis. 

De eerste 2 weken na de geboorte ontvangen we liever nog geen bezoek zodat de mama in alle rust kan wennen aan haar pups en wat kan recupereren van de bevalling.  Daarna zijn de toekomstige puppybaasjes meer dan welkom om mee te genieten van de witte wollebolletjes. Foto’s en filmpjes zullen uitgebreid gedeeld worden op de sociale media en de website.

Wij zullen onze puppy’s zoveel mogelijk laten kennismaken met allerlei geluiden, situaties, andere dieren, mensen … zodat zij met een goede basis kunnen vertrekken naar hun nieuwe baasjes. Het is dan aan de nieuwe baasjes om ons werk verder te zetten zodat uw pup uitgroeit tot een fijne evenwichtige vrolijke hond.

Uiteraard krijgen onze puppy’s alle nodige ontwormingen en inentingen op het juiste moment en worden zij ook gechipt en gecontroleerd door de dierenarts.

Afhankelijk van uw levensstijl en verwachting kiezen wij voor u de best mogelijke pup qua karakter m.a.w. iemand die graag sport heeft baat bij een temperamentje, een gezin met kleinere kindjes zal meer plezier beleven aan een rustiger karaktertje…

Het puppy-pakket

 • Een contract dat u op verzoek van tevoren kan inkijken
   

 • Een stamboom uitgereikt door de KMSH (koninklijke maatschappij Sint Hubertus)
   

 • Een Europees paspoort
   

 • Een startpakketje hondenvoer
   

 • Een knuffel of dekentje die heerlijk geurt naar mama-hond
   

 • Een gidsje met tips & tricks voor de eerste dagen en weken

20221230_121023.jpg
bottom of page